Proiectare tip CAD-CAM

Home Proiectare tip CAD-CAM

Cu peste 14 ani de experienta in confectionarea de stante (matrite) plane pentru carton duplex innobilate, autocolant, mucava, mus, cartoane expandate, carton ondulat de 3-5 straturi si confectionarea contra-decupatoarelor pentru eliminarea automata a deseurilor realizate din stantare, RomStantzProd vine in intampinarea ta si cu servicii de proiectare.

Serviciile de proiectare sunt executate conform celor mai stricte cerinte in domeniu si in ton cu normativele aflate in vigoare. Pentru a indeplini cu exactitate cerintele clientilor nostri , punem la dispozitie inclusiv servicii de consiliere gratuita. Astfel, fiecare detaliu din proiect va fi bine pus la punct, iar rezultatul va fi unul calitativ din punct de vedere tehnic si functional.

Avand o echipa calificata si cu multi ani de experienta in domeniu, RomStantzProd iti ofera nu doar servicii profesionale de proiectare, ci idei inovatoare si solutii complete, adecvate fiecarui plan in parte.

Pentru noi, proiectarea inseamna viziune. Abordam proiectarea ca un proces de elaborare a unor unicate. Doar in acest mod, oferim garantia ca fiecare proiect pe care il realizam (indiferent de marime si complexitate) poate sa corespunda exigentelor.