Despre noi

Home Despre noi

Traim in secolul vitezei si in epoca tehnologiei. Acesta este si motivul pentru care avem nevoie de solutii adaptate la cerintele pietei, menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente pretentii. Daca vrei sa obtii performanta si notorietate in domeniul tau de activitate, cauta acele alternative unice prin care sa-ti rasfeti clientela. Chiar daca trandurile se schimba de la un sezon la altul, calitatea ramane de actualitate, la fel si unicitatea produselor. Pentru toate acestea, RomStantzProd iti vine in sprijin!
 

Matrite de la A la Z

RomStantzProd exista pentru ca tu sa ai accesul la cele mai noi si mai eficiente solutii in domeniul tipografic si al ambalajelor de carton. Avand la dispozitie resurse fiabile si in ton cu tehnologia actuala, iti oferim o gama completa de stante (matrite) plane pentru carton duplex innobilate (plastifiate), autocolant, mucava, mus, cartoane expandate, klingherit, carton ondualt cu 3-5 straturi.

Confectionarea matritelor se executa doar pe baza celor mai stricte rigori in domeniu si in conformitate cu cerintele europene (nivel ISO).

De asemenea, ne ocupam si de confectionarea contra-decupatoarelor (stripping) pentru eliminarea automata a deseurilor rezultate la stantare.

14 ani de experienta

In cei peste 14 ani de activitate, RomStantzProd a dezvoltat parteneriate solide, bazate pe incredere si profesionalism. Cum? Simplu: oferind solutii promte si preturi corecte. La ora actuala, portofoliul nostru cuprinde mii de clienti din toata tara si din domenii diferite de activitate. Pentru a rasplati fidelitatea si increderea acestora, lucram permanent la imbunatatirea serviciilor, precum si la eficientizarea interfetei de preluare si gestionare a comenzilor.

Comunicarea este cheia parteneriatelor de durata. Pentru asta, echipa RomStantzProd iti ofera servicii gratuite de consiliere (in alegerea corecta a produselor/serviciilor).

Prin munca intregii echipe urmarim atingerea unui nivel calitativ ireprosabil, adaptat la toate exigentele clientilor.

Solutii inteligente pentru agentiile de publicitate

Aria de activitate a companiei nostre nu se opreste aici. RomStantzProd este un furnizor competent si pentru agentiile de publicitate aflate in cautarea unor metode inovatoare de personalizare a obiectelor. Prin serviciile noastre dam nastere unor produse unice, 100% personalizate si atractive prin design.