Prelucari si gravuri mecanice

Home > Prelucari si gravuri mecanice

Prezentare

Prelucrari mecanice

Ai nevoie de prelucrari mecanice executate cu mare precizie si la preturi bune? RomStantzProd iti sta la dispozitie si iti ofera variante complete pentru prelucrari mecanice. Fie ca ai nevoie de strunjire, frezare ori de rectificare a pieselor metalice, echipa noastra te intampina cu servicii calitative si avantajoase ca pret.
Pentru orice lucrare de aschiere, indiferent de complexitatea ei, apeleaza la RomStantzProd si profita de ofertele unice!

Ce este strunjirea?

Strunjirea reprezinta procedeul de prelucrare prin aschiere, cu cea mai frecventa utilizare, fiind metoda de baza in obtinerea corpurilor de revolutie. Prin operatiile de strunjire se pot prelucra suprafete cilindrice si conice (exterioare si interioare), frontale, filetate, sferice, etc. De asemenea, prin procedeul de strunjire se poate executa detalonarea unor scule aschietoare.

Strunjirea este sinonima cu productivitatea si timpii redusi de executie.
Rezultatul procedeului de strunjire
Prin strunjire se pot obtine suprafete plane, de rotatie, elicoidale, spirale, elicoide spirale sau chiar suprafete poligonale.

Ce este frezarea?

Frezarea este o operatiune de aschiere executata cu ajutorul unei scule rotitoare prevazuta cu mai multe taisuri (freza). Prin frezare se pot prelucra suprafete interioare si exterioare , plane, cilndrice sau profilate.

Prelucrari mecanice de la A la Z

Avand nu mai putin de 14 ani de experienta pe piata de profil din Romania, RomStantzProd executa prelucrari mecanice de o calitate ireprosabila. Echipa noastra executa atat operatiuni de strunjire cu ajutorul celor mai performante utilaje, cat si lucrari de frezare si rectificare, toate conform celor mai stricte exigente in domeniu.
Realizam frezare de degrosare dar si frezare de finisare pentru obtinerea celor mai precise dimensiuni. Lucrarile se caracterizeaza prin eficienta si calitate.
Pentru efectuarea prelucrarilor mecanice dispunem de toate resursele necesare:
1. o echipa calificata, cu experienta in prelucrari mecanice de orice tip
2. utilaje, scule si aparatura ultraperformanta pentru toate tipurile de prelucrari mecanice

Gravuri mecanice

Gravura mecanica este un ¨must have¨ pentru toti cei care doresc sa vanda cantitati insemnate de produse, dar si pentru cei care vor sa ofere un cadou memorabil, 100% personalizat.

De asemenea, gravura mecanica este des utilizata in campaniile de marketing pentru obiectele promotionale ce au ca scop fidelizarea clientilor. Indiferent de aplicatie, gravura mecanica garanteaza produse unice, cu detalii de o precizie impecabila.

Bijuterii, brichete, pixuri de lux..toate acestea precum si multe alte produse pot fi personalizate prin gravura mecanica.

Ce este gravura mecanica?

Gravura mecanica este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport din material plastic, lemn, metal, sticla,etc.

Gratie rezultatelor spectaculoase, nu intamplator, gravura mecanica este si una dintre cele mai utilizate servicii de pe piata productiei publicitare.

De ce gravura mecanica este atat de populara in industria publicitara? Simplu: deoarece promite o durata lunga de viata si o estetica aparte.

Astazi, asocierea unei masini de gravura cu un calculator sporeste precizia executiei, precum si viteza ei, oferind , totodata, posibilitati nelimitate de design.

Avantaje gravura mecanica:

 • design inedit, personalizat 100%
 • precizie inalta
 • durabilitate sporita si calitate superioara
 • permite obtinerea unor imagini clare, pana in cele mai mici detalii
 • poate fi utilizata pentru o gama complexa de materiale, cu dimensiuni si caracteristici diferite

Prin gravura mecanica se pot realiza lucrari destinate industriei publicitare, hoteliere si civile.

Insigne, medalii, inscriptionari pe obiecte promotionale, toate acestea sunt posibile prin RomStantzProd si serviciile de gravura mecanica.

Cream matrite, personalizam cadouri, gravam diferite obiecte promotionale, realizam produse unicat prin intermediul tehnologiei de ultima ora.

Gravura mecanica este realizata cu un CNC 3D pe diferite materiale, printre care: marmura, plastic si metal.

Ce materiale sunt recomandate pentru gravura mecanica?

 • aluminiu
 • alama
 • ABS metalizat
 • sticla
 • lemn
 • pluta
 • mase plastice
 • stiplex

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale