Matrite Termoformare

Home > Matrite Termoformare

Prezentare

Termoformarea este unul dintre cele mai utilizate procese pentru realizarea ambalajelor. Prin termoformare se pot executa ambalaje in gama completa, de la pahare cu pereti subtiri pana la ambalaje pentru produsele medicale sterile.

Ce este termoformarea?

Prelucrarea materialelor plastice prin termoformare este procedeul de obtinere a produselor cave din semifabricate din materiale termoplaste elaborate sub forma de foi sau folii. Prin termoformare este posibilia obtinerea unor ambalaje rezistente si cu design atractiv.

De regula, termoformarea este utilizata pentru realizarea ambalajelor, recipientelor alimentare, casete-ambalaje, carcase, blistere, folii pentru medicamente, pahare si farfurii de unica folosinta, etc.

Matritele folosite pot fi din otel, lemn, PVC sau duraluminiu (materiale cu stabilitate la temperatura)

De ce termoformare?

Termoformarea nu doar ca este un procedeul de ultima generatie, ci este si un proces care implica putine costuri. Pe scurt, cu termoformare ai garantia unor ambalaje de calitate si foarte ieftine. In plus, Prin utilizarea acestui procedeu se previne alterarea produselor pe perioada stocarii.

Tehnologia de termoformare prin vacuumare

Cu RomStantzProd ai accesul la cea mai noua tehnologie de termoformare: termoformare prin vacuumare.

Tehologia de termoformare prin vacuumare consta in modelarea la cald a materialelor termoformabile intre partile active ale matritei si ¨tragerea pe calapod¨, prin procesul de vacuumare.


Materialele folosite pentru executia matritelor de termoformare sunt: otel, lemn, PVC, MDF, toate cu caracteristici bune de duritate si stabilitate la temperatura.

Echipa noastra realizeaza dispozitive de termoformare in gama completa. Mai exact, iti oferim accesul la matrite tip concav, convex, matrita-poanson, etc.

Prin matrite termoformare se pot realiza:

  • pachete portionate pentru magazine cu autoservire
  • produse industriale
  • pachete pentru depozitarea alimentelor (carne, branza, etc.)
  • blistere pentru medicamente, pentru produse electrice si componente electronice, jucarii, etc.

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale