Matrite Folio

Home > Matrite Folio

Prezentare

Vrei sa dai prestanta produselor tale? Personalizeaza-le!

Pentru personalizarea produselor tale ai nevoie de o tehnica speciala care sa garanteze impactul vizual. Mai exact, apeleaza la matrite folio sau simplu, la personalizarea prin ¨Folio¨!

Cand spui ¨Folio¨ spui automat design atractiv si detalii de inalta clasa. Procedeul este disponibil pentru o gama larga de aplicare.

De ce Folio si matrite folio?

Detaliile chiar conteaza! Executia unor detalii fara cusur poate sa denote calitate si rafinament, mai ales atunci cand vine vorba de industria publicitara. Procedeul Folio tine de detalii. Aceasta tehnica garanteaza un rezultat spectaculos printr-un design aparte.

¨Folio¨ evidentiaza nota de eleganta din ansamblul elementelor. Procedeul cu matrita folio este des intalnit in confectionarea cartilor de vizita, agendelor, calendarelor si obiectelor de prezentare.

Folio se realizeaza pe suprafete plane. Orice material poate fi personalizat prin ¨Folio¨, in special, hartia, cartonul, pielea naturala sau sintetica (calitatea imprimarii folio depinde in mare masura de calitatea materialului pe care se aplica).

Chiar daca cele mai utilizate culori in ¨Folio¨ sunt argintiul si auriul, aceasta tehnolgie permite si utilizarea altor culori, ca de exemplu: rosu, verde, albastru, violet, etc.

Avand o experinta de peste 14 ani pe piata de profil din Romania, RomStantzProd iti pune la dispozitie o gama completa de matrite folio. Ne onoram comenzile in timp util si garantam un rezultat spectaculos (pe orice material!).

Ce este Folio?

Folio este metoda de depunere in relief negativ a unei folii colorate, in general argintie sau aurie pe materiale precum: lemn, piele naturala sau artificiala, hartie/carton, mase plastice, etc.

Procedeul ¨Folio¨ se executa la temperaturi ridicate prin exercitarea unei presiuni de contact intre folie, suport si platanul incalzit pe care este matrita. Presarea nu afecteaza suprafata de pe verso.

Prin ¨Folio¨ se reproduce un element grafic (logo, text, emblema, etc.)pe suprafata materialului. Cu alte cuvinte, ¨Folio¨ se foloseste atunci cand se doreste scoaterea in evidenta a unui obiect/produs/articol de prezentare in domeniul publicitar, etc.

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale