Matrite Braille

Home > Matrite Braille

Prezentare

Matritele Braille vin ca solutie la toate aceste anomalii. Mai exact, matritele Braille sunt un important sprijin in procesul de comunicare scrisa si acces la informatie si informare.

Alfabetul Braille este un sistem de scris folosit de cei cu deficiente de vedere. Literele sunt compuse din puncte iesite in relief care pot fi simtite cu ajutorul degetelor. Cele 63 de combinatii posibile din acest tipar alcatuiesc litere, numere, semne de punctuatie, cuvinte obisnuite, etc.

Alfebetul Braille este posibil doar cu ajutorul matritelor speciale, de tip Braille. Cu alte cuvinte, matritele Braille fac posibila comunicarea si pentru persoanelor nevazatoare.

Astazi sunt posibile 4 tehnologii de imprimare Braille. Este vorba de imprimarea serigrafica, prin embosare, flexografica si inkjet.


De ce matrite Braille?

Traducerea in alfabetul Braille a denumirii medicamentelor pe ambalaje este obligatorie, prin lege, inca din anul 2010. Cu toate acestea, putine sunt companiile farmaceutice care s-au conformat legii.

Nu doar medicamentele trebuie traduse in alfabetul Braille. Este o necesitate ca majoritatea produselor disponibile pe piata sa se bucure de tehnologia matritelor Braille. Doar in acest mod putem avea accesul la informatie.

RomStantzProd iti pune la dispozitie matrite Braille in gama completa. Matritele Braille sunt utilizate la embosarea produselor din carton pentru persoanele care au deficiente de vedere.

Indiferent de solicitarile tale echipa noastra iti sta la dispozitie cu servicii profesionale si oferte personalizate.

In Romania sunt peste 100.000 de nevazatori. Din pacate, acestia nu se pot bucura de accesul complet la informatie. Ambalajele, la ora actuala, sunt destinate doar celor care vad. Exista insa si situatii cand la raft se prezinta persoane nevazatoare. Pentru acestea, detaliile cu privire la produse (continut, termen de valabilitate, etc.) sunt inexistente sau indescifrabile, fie ca este vorba de o banala cutie cu cereale ori de un medicament.

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale