Injectie mase plastice

Home > Injectie mase plastice

Prezentare

Prelucrarea prin injectie este cel mai larg procedeu industrial de obtinere a articolelor din materiale plastice. Principalul avantaj dat de aceasta tehnica de prelucrare? Simplu: capacitate de a obtine forme complexe cu o productivitate ridicata.

Ce este procedeul de injectie masa plastica?

Prelucrarea prin injectie reprezinta procesul tehnologic prin care materialul plastic, adus in stare de curgere prin actiunea caldurii, este introdus, sub presiune, in cavitatea unei matrite unde are loc racirea si solidificarea lui.

Masele plastice sunt comune cu majoritatea domeniilor de activitate, fie ca este vorba de industria constructoare de masini, aeronautica, industria alimentara (ambalaje, vafe, cutii, etc.), industria usoara (bunuri de larg consum, jucarii, etc.), industria farmaceutica (seringi de unica folosinta, capsule si ambalaje, etc.), si lista poate continua.

Piesele rezultate se pot obtine intr-o varietate infinita de culori (obisnuite si metalizate). De asemenea, piesele permit vopsirea. Pe scurt, masele plastice sunt sinonime nu doar cu rezistenta ci si cu design-ul atractiv. Masele plastice pot fi infoliate (acoperirea la cald a suprafetelor in relief) si inscriptionate (direct din matrice sau cu ornamente din metal).

Utilizare matrite injectie mase plastice

Matritele de injectie masa plastica se adreseaza tuturor domeniilor de activitate, acestea fiind responsabile nu doar de un design atractiv, ci se de o calitate superioara. Matritele de injectie masa plastica vin ca alternativa la piesele metalice greu de prelucrat.

RomStantzProd iti ofera accesul la o varietate de matrite injectie mase plastice, toate confectionate conform celor mai stricte cerinte de calitate si productivitate. Gratie unei constructii inovatoare, matritele previn aparitia deformatiilor si a uzurilor cauzate de numarului mare de cicli de functionare.

Avantaje matrite injectie masa plastica

  • randament mare de productie
  • posibilitatea realizarii unor piese de o mare complexitate a formei
  • costuri reduse de fabricatie in comparatie cu alte procedee de fabricatie

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale