Matrite Emboss

Home > Matrite Emboss

Prezentare

Arta in forma cea mai pura cu ajutorul unor matrite Emboss. Modelele in relief au reprezentat intodeauna o forma de arta, nobletea lor putand fi admirata pe orice material suport, fie ca este vorba de hartie, carton, metal, material textil, piele sau lemn.

Ce este embosarea?

Embosarea este tehnica de modificare a suprafetei suportului astfel incat sa se adauge calitati sculpturale si dimensionale acesteia prin reliefarea anumitor detalii. Embosarea nu este o tehnica noua, ci din contra. Embosarea in relief este folosita de sute de ani pe numeroase artefecte sau ornamente metalice. Scopul? Evidentierea originii produsului respectiv sau a producatorului.

 

Ce presupune procedeul de embosare?

Utilizat impreuna cu serviciul de imprimare folio, embosarea este un proces care foloseste presiunea aplicata pe partea din spate a materialului. Prin aceasta tehnica, suprafata embosata capata un aspect tri-dimensional (cu efect ridicat sau un aspect in relief).

Embosarea a fost utilizata inca din cele mai vechi timpuri pentru autentificarea documentelor (certificate, printuri cu editie limitata, lucrari de arta). Astazi, embosarea este intalnita mai ales in domeniul publicitar.

Pentru industria publicitara, embosarea este un procedeu de inobilare a etichetei prin reliefarea detaliilor. Rezultatul? Un efect special de basorelief.

 

De ce embosare/matrice Emboss?

Prin embosare, produsele/obiectele primesc identitate si un plus de personalitate. Utilizat in industria publicitara, procedeul de embosarea face ca ambalajele sa fie mai atractive din punct de vedere estetic. Prin designul obtinut, produsul este mult mai usor reperat la raft.

Pe scurt, matricele Emboss garanteaza impactul la prezentare!

Embosarea este posibila doar prin intermediul unor utilaje speciale. Societatea noastra dispune de astfel de utilaje, motiv pentru care iti punem la dispozitie o gama variata de matrice emboss, atat pentru metale cat si pentru nemetale.

Detaliile embosate sunt executate cu mare precizie, astfel ca iti garantam un rezultat optim si un nou look pentru produsele tale.

Imagini

Iti oferim oferta optima si accesibila

Consultantii nostri iti trimit propuneri avantajoase si potrivite nevoilor tale